26 november 2011

Review: Nivea Color Protect




Haai!
Ik heb ongeveer een maand geleden voor het eerst mijn haar laten kleuren. Nou.. ik heb er highlights in laten zetten. Ik was er erg blij mee, alleen de kleur was niet zoals ik het gedacht had. Het was iets te donker,  je zag het bijna niet. De kapster zei dat het nog lichter zou worden. Gelukkig was dat ook zo. Vlak nadat ik mijn haar had gehighlight, heb ik deze shampoo en conditioner van Nivea ' Color Protect 'gekocht. Ik wilde mijn haar wel goed beschermen. Ik ben deze shampoo altijd gaan gebruiken als ik ging douchen. En ik ben er erg tevreden  over, op een paar dingen na. Hij is nu bijna op (kan denk ik er nog 1x mee wassen). Het leek me wel leuk om hier een review over te maken.





















Het is een 'kleur beschermende shampoo'










De shampoo: 
  • Beschermt de haarkleur tegen vervagen
  • Verlengt de kleurintensiteit 
  • Voedt het haar intensief en maakt het zacht en soepel
Ik heb niet veel hiervan gemerkt, omdat mijn haarkleur niet echt vervaagden, maar het werd wel soepel en zacht. In deze shampoo zit 250 ml. Ik heb deze shampoo bij de Kruidvat gekocht voor  €2,50.






De conditioner: 
  • Beschermt de haarkleur 
  • Verlengt de kleurintensiteit
  • Maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar
De laatste zeker! Mijn haar werd echt heel zacht (natuurlijk ook in combinatie van de shampoo). Ik hoefde eigen;ijk mijn haar niet eens te kammen, maar deed het wel en ik was binnen 10 seconden klaar. Dat ging zo makkelijk! Ook deze conditioner heb ik bij de Kruidvat gekocht voor 2,99 voor 200 ml. 







Cijfer; 7,5
want, ik had toch wel het idee dat mijn haar iets sneller vet werd, wat ik erg jammer vindt. Ik weet niet of dat aan de shampoo of conditioner ligt, of aan mezelf. En na mijn idee gaan ze helaas ook iets eerder op (Ik gebruik er ook niet zoveel van..). Want ik heb er nog net geen maand mee gedaan, terwijl ik ongeveer 3 à 4 dagen douch per week.  Maar verder werd mijn haar er heel zacht en glanzend van.


Hopelijk vonden jullie het leuk en hebben jullie er wat aan gehad!
Sorry als de foto's niet zo scherp zijn, maar moet nog even oefenen.


Ciao!
IsabelStyle