29 november 2011

Cupcakes!

Haai!
1 van mijn grote liefdes zijn cupcakes! Ik weet zelf ook niet waarom, maar ze zijn gewoon cute, lekker, mooi, schattig… ect. En ik hou van bakken, en een paar maanden geleden ging  ik voor het eerst cupcakes bakken, vond ik dat helemaal leuk! Want ze waren erg lekker. 


Deze zijn toch schattig??


Er zijn vele verschillende recepten voor cupcakes. In het ene recept moet je 10 ingrediënten gebruiken, en in het andere recept hoef je er maar 6 toe te voegen. Oh, en het is een fabeltje dat er meer ingrediënten in moeten zitten voor een lekkere smaak. 'Hoe meer ingrediënten, hoe lekkerder de smaak!', dat is dus niet waar! Met weinig ingrediënten kan ook best lekker zijn toch?  Er zijn ook kant en klaar- pakken. Daar hoef je bijvoorbeeld met 1 ei en ...ml melk aan toe te voegen. 

Dr. Oetker Cupcake set

Deze set is net uitgekomen. Dit is een Cupcake- set van Dr. Oetker. Dit is een goed voorbeeld voor;  weinig ingrediënten toevoegen. Hier heb je niet zoveel meer voor nodig dan een pak van de Dr. Oetker mix, boter, eieren en melk. 

En natuurlijk is er zoveel verschillende smaken, van vanille & chocolade, tot cupcakes met watermeloen of koffie! Dat vind ik ook zo leuk, je hebt er zoveel variatie in. Je kan er zelf ook mee spelen tot je een nieuwe cupcake smaak hebt gevonden die jij lekker vindt. 
Versieren is natuurlijk een optie! Marsepein of een frosting (een soort room zoals het bovenste plaatje)! Daar kun je dus mee variëren!  

Zelf vind ik ze gewoon lekker, schattig en mooi! 

Ciao!
IsabelStyle