9 december 2011

Lipverzorging



Haai!
Afgelopen week ben ik ziek geweest, en lag ik met koorts op bed. Als ik koorts heb, worden mijn lippen altijd erg droog, dus hebben ze wat extra verzorging nodig. Ik ga jullie laten zien wat ik doe als ik mijn lippen verzorg.

Doordat mijn lippen altijd erg droog zijn, krijg ik allemaal losse velletjes op mijn lippen. Ik weet dat het slecht is, maar ik pluk ze er dan af. Oepsie, moet ik niet doen.. ik weet 't. Lip plukken is echt heel slecht voor je lippen. Ik doe het wel vaker, niet alleen als ik ziek ben (ik beet vroeger altijd nagels, nu niet meer.. nu ben ik overgegaan op lip plukken :/ ). Als je losse velletjes hebt op je lippen is er een fantastische oplossing; SCRUBBEN! Ik heb een paar weken geleden mijn eigen scrub gemaakt, en het pluk nu ook een stuk minder! Het is echt zo goed voor je lippen om ze te scrubben.
Mijn scrub bestaat uit suiker en citroensap.

Er zijn ook andere manieren om je lippen te scrubben. Bijvoorbeeld met de ruwe dop van en fles, of met je tandenborstel.

Je kan je lip scrub zelf maken zoals ik heb gedaan, maar je kan ze ook kopen in de winkel.



  Lush Lipscrub €8,95 voor 25 gram.







Als je de lipscrub van Lush duur vindt, kan je ze ook zelf maken of je gebruikt het oude trucje, je tandenborstel!


Ook moet je je lippen verzorgen met vaseline. Dit moet je ook opdoen na het scrubben. Vaseline houdt je lippen zacht en verzorgt. Lippen zijn al erg gevoelig voor uitdroging, dus gebruik altijd een lippen balsem!



Labello kennen we allemaal wel, net zoals vaseline. Ik kan niet meer zonder lippen balsem! Soms hoor ik nog wel eens dat mensen dat onnodig vinden. Kom op, gebruik het, want het is zo belangrijk en goed voor je lippen!

Ook lippen balsem kan je zelf maken. Maar dat is wel algemeen bekend toch?

Labello €3,- - €4,- voor ± 5 gram.




Hopelijk hebben jullie we wat aan!

Ciao!
IsabelStyle